Velkommen til Hålogaland Industrier AS

                                                                   Mekanisk Verksted - Sveiseverksted

Om oss

Hålogaland Industrier AS er en moderne verkstedbedrift i Harstad. Vi har utstyr og maskiner både for de små enkle og de store krevende oppgavene. Vi holder til i Mercurveien 53 i Harstad.

Bygget vårt er i overkant av 1800 m², hvorav ca 500 m² er kontorlokaler som er utleid, verksted med garderober etc opptar resten av plassen (1300 m²). Tomten er på 14000 m².

Vi har sveiseavdeling, skjæresenter med både gass og plasma for plater opp til full størrelse (2,5 x 8 m) og bearbeidings-/maskineringsavdeling, vi har ordreproduksjon og service- /reparasjonsoppdrag innen et vidt spekter av både produkter og kundegrupper. I tillegg selger vi veistål, skjærstål/sliteribber og arbeidsredskaper med tilbehør, både egenprodusert og som forhandler.

Våre kunder er industribedrifter, maskin-, anleggs- og byggentreprenører, skip og kystflåte, forsvaret, prosessindustri, kommuner, annet næringsliv og offentlige etater, private med flere.

Bedriften ble etablert i 2005, etter nedleggelsen av Kaarbøverkstedet, de ansatte har i hovedsak sin bakgrunn derfra, og har lang erfaring fra industriproduksjon og verksteddrift både i administrasjon og produksjon. Vi har siden oppstarten utført over 5000 oppdrag/prosjekter.

Vår ambisjon er å betjene våre kunder, både store og små, på en effektiv og attraktiv måte. Det skal være enkelt å være kunder hos oss. Vi skal levere god kvalitet, og bruke våre erfaringer og kompetanse til å hjelpe våre kunder å komme frem til riktige og godt fungerende løsninger.

                          

                      


 

 

PRODUKSJON/SALG:

Tlf: 918 50 862

Epost:    helge@haalogaland.com

 Send epost klikk her

ADMINISTRASJON:

Tlf: 770 65 850

Epost: dagfinn@haalogaland.com

 Send epost klikk her